Cvetličarna

K izbiri cvetja se ponavadi zatečemo, ko želimo ovekovečiti pomemben dogodek ter izraziti svoja čustva, ali pa dodati oseben ton prostoru, v katerega cvetje postavimo. Široka paleta barv in oblik raznovrstnega cvetja nam nudita neomejene možnosti izraza pri tem.

V naši cvetličarni ne boste našli zgolj raznovrstnega cvetja. Zavedamo se namreč, kako pomembno je, da tudi lepa misel ni zgolj izrečena, temveč izražena na estetsko dovršen način. Svojim strankam zato nudimo vrhunske aranžerske storitve, obenem pa imamo lastno zbirko verzov za različne priložnosti. Če ste torej pred ustvarjalno krizo, kako za najdražje oblikovati verze z osebno noto, nikar ne omahujte in poiščite ideje pri nas. Verze lahko izdelamo tudi po naročilu.

Poleg aranžerskih storitev se ukvarjamo tudi s prodajo rastlin in različnih vrst izdelkov za urejanje in vzdrževanje okrasnih rastlin.

Za vse posebne priložnosti, ki bi jih radi ovekovečili, pa nudimo tudi dostavo šopkov in rezanega cvetja ter aranžmajev. Našim strankam iz Ljubljane in okolice pa jih tudi brezplačno dostavimo.

Kontakt

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.